Badminton

St.-JOB Badmintonclub

Contact : Bert Roorda 03/636.20.81
woensdag 18u30 – 23u00
zondag 10u00 – 12u30

 

Website : http://www.bcstjob.be/

 

BC St Job is een club met ca. 140 leden waarvan ongeveer 70 jeugdspelers. De meeste spelers spelen recreatief. Bij deze mensen staat de ontspanning voorop, maar er wordt wel gezweet. We hebben ook een aantal competitie teams. Tevens is onze club rijkelijk aanwezig in de veteranen competitie. Gedurende het seizoen organiseren wij allerlei sportieve activiteiten in de vorm van gezelligheidswedstrijden, kampioenschappen en uitwisselingen met andere clubs en er worden trainingen verzorgd. Ook worden niet-badminton activiteiten georganiseerd waarbij gezelligheid voorop staat.

Om in te schrijven kom je gewoon eens op een speelavond langs en vraag je naar iemand van het clubbestuur. Zij zullen je graag op weg helpen en je een inschrijvingsformulier geven. Een tweede manier is om gewoon telefonisch of met e-mail, contact op te nemen met een van de bestuursleden.

Badminton wordt gelukkig snel aangeleerd. Je speelt na enkele keren gewoon mee. En bedenk: “Iedereen is ooit een eerste keer begonnen met spelen.”